Post by stabitenimop on Mar 17, 2022 8:50:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варалице за тачке генератора ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Diner: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Нивои у којима морате да послужите одређени број јела, игра вам даје одређени број купаца, успео сам да послужим сваком купцу сваки комад хране који је наручио, али пише на крају да сам остао без купаца да бих постигао постављени циљ, како је то могуће? Ово треба да се поправи, пошто трошим своје +3 појачиваче купаца
не може се играти на пц андроид емулатору. руши након пријављивања. плс поправи ово
После толико у игри, углавном на нивоу пице, неће ми дозволити да послужим пицу тако да не могу да прођем ниво. Веома је фрустрирајуће јер осим тога волим игру! И сада не могу више да играм, радим на квару или нечему у игри.
Неки огласи вам неће дозволити да их затворите, већ покушавају да вас натерају да их преузмете. Игра је забавна, али ти огласи су ужасно досадни.
Одлична игра.
Немам проблема са рекламама јер схватам да тако плаћам игру..... са својим временом. Оно што не ценим је када чекам да се реклама заврши, само да би се реклама наставила док не морам да затворим игру и поново је отворим. Ово је апсолутно смешно, посебно оне Такеалот рекламе! Молим вас да погледате ово.
Crazy Diner: Cooking Game Strategie mnrs
Мој интернет је стабилан. Не могу да ажурирам, преузимање није успело зашто?
<a href=""></a>
Постоји проблем са нивоом 255-1. Тајмер истиче, али ниво се никада не завршава. Наставио сам да играм мислећи да ће се завршити, али сам завршио са 1320 од потребних 220 новчића и морао сам да затворим апликацију. Наравно, то није сачувало мој напредак и изгубио сам свој бесконачни аутоматски сервис.
Измена: 1/22/22 Грешка узрокује да тајмер нестане и игра на табли на неодређено време. Може се завршити само напуштањем игре. Изгубили сте више бонуса, низова, предмета, појачања на овај начин. Покушао сам да користим новчиће да наставим и нисам поново укључио тајмер. Дивно зависна - једва чекам нове нивое! Победио сам целу утакмицу без трошења новца. Понекад сам морао да чекам дан да гледам рекламе да бих добио више драгуља за куповину погодности, али можете победити игру без трошења ако сте стрпљиви. Заиста ми се допало.
Не дајте поене сваком тањиру када га послужите прескочите људе и то веома отежава лак ниво
Обожавам ову игру, осим што ћу ускоро планирати да деинсталирам јер кошта подршку за руку и ногу. Сваки пут када се окренем, тражи 120 дијаманата да дође било где у игри и да добијем кључеве. Мислим да је то мало претерано за некога ко воли да игра игрицу, али не испразни свој џеп. Будите фер према својим навијачима и играчима. Дао бих 5 звездица, али не овако.
Јуче сам завршио преглед и након што сам добио одговор, он је нестао и нисам стигао да га прочитам. Уживам у игри, нисам морао да платим новац да бих стигао тако далеко. Верујем да морате да почнете да користите моћи око нивоа 40-их и 70-их, иако вам се чини да игра даје довољно бесплатних. Не могу да нађем директан начин да се вратим на много старије нивое да завршим све звезде. **Зато препоручујем да завршите све нивое пре него што играте последњу рунду сваког ресторана како бисте добили све звездице.**
Након неких реклама, аутоматски ће се вратити од самог почетка, тако да ако играте. Зауставиће се и дати вам мање срца и сви појачања ће нестати.
Супер Хупер
Незадовољавајуће. У почетку је било забавно, али мрзим касицу. Морате купити да бисте га отворили. Чак и ако нисте купили касицу-прасицу, дијаманти аутоматски иду тамо. То је срање. 🤦🤦🤦 Ако желите да добијете много, морате много да потрошите. Огласи су разумљиви, али сваки пут када надоградите потребни су вам дијаманти. Ако вам је понестало или сачекајте да добијете више и ако то урадите, шансе за победу су прилично мале за више надоградњи, боља цена за ставке, чиме је „лакше“ обављање задатака. 😪😪😪
То је сјајна игра осим чињенице да је људима потребно превише времена да наруче, тако да не успете на одређеним нивоима без обзира колико брзо радите. Чини ме да мислим да желе да потрошиш новац на дијаманте.
Ово је веома добра игра, али понекад када се појави реклама постаје мало заостајала ............. А ту је и ново ажурирање цоол 😎
Избацује вас чим се пријавите, не ради и сваки пут када покушате, избациће вас, зато сам му дао 1 звездицу
Волим игру. Потребно је више кључева и појачања и драгуља. Молимо вас да ово лакше добијете
Свидело ми се, али нешто није у реду са овом игром, при 148-1, грешка у пећници за пицу.
Crazy Diner: Cooking Game Strategi opl
瘋狂餐車:瘋狂大廚的烹飪歷險記 策略 mhb
Најбоља игра икада.... Невероватна графика и волим нове опције за храну, украшавање места, прикупљање кључева, темпо игре, у суштини ВОЛИМ ову игру и играм је свакодневно САТИ ❤
Лепа игра, али мој цп касни. 😭
瘋狂餐車:瘋狂大廚的烹飪歷險記 策略 yojo
Заиста волим ову игру јер је изазовна, али изгледа да не могу више да преузмем епизоду игре, молимо вас да је поправите што је брже могуће 🥺
Имао сам ову игру неколико месеци и волим је, али недавно се стално руши, покушао сам да је деинсталирам и поново инсталирам и и даље ће се само затворити сваки пут када покушам да је отворим
Купио сам нешто и ауто огласи су престали. Сада могу да гледам оглас за додатно време или бесплатну ставку. Више волим да је тако. Чини игру угоднијом.
Ова игра је у почетку била лепа, затим почиње да се замрзава и затвара апликацију, а када је отворите видећете да ће вас игра одвести на ниво који сте раније играли
Апликација не ради како треба од последњег ажурирања. Руши се чим завршите ниво, али пре него што добијете звезду. Такође не репродукује видео да би добио додатно време или купце. Ову игру играм сваки дан. Уопште није срећан. Игра се сада неће ни отворити, само се руши чим се учита. Био сам Самсунг с20 плус, тако да нисам као стари телефон. Поправите ово.
Волим ову игру, али ажурирања су толико немогућа да претпостављам да не могу да прате моје победе
Добра забава за почетак онда иде за тактиком хватања новца, што је уобичајено у овим играма 👎🤑
То је забавна игра, али бих волео опцију да купим зелени тигањ за .99 центи где је неограничен два до 3 дана. Било је много забавније са тим.