Post by stabitenimop on Mar 17, 2022 9:02:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Temple Run 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Temple Run 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами за ключове за увеличаване ▞▞▞
▞▞▞ Temple Run 2 2022 version ▞▞▞
Не мога да намеря опцията за смяна на кожата на монетите. Моля, добавете го отново.
Моля, върнете оригиналния дизайн. Новият външен вид е най-вече навсякъде. Освен това маската на Карма Лий в екипа й на Shadow Walker беше изчезнала, след като шапката й беше сменена дори само веднъж.
Frozen shadow беше безплатна през първите няколко дни, след което сега е заключена и зарежда 500 скъпоценни камъни. Деинсталирах я и след това я инсталирах отново, но беше същото. Моля, решете проблема
Не работи на Android 12 на моя Pixel 6. Просто се срива веднага.
Играта izglejka qka ama ve4e tri pati q teglq i tq stiga na 100% i spira ne zarejda
Temple Run 2 פעולה hbs
Temple Run 2 অ্যাকশন fqo
Тази игра е тежка работа сега, тъй като продължавам да умирам, защото усилването на двойното докосване не винаги работи. Интересно е да се види как най-новите рецензии са заровени толкова дълбоко, че трябва да превъртате и превъртате, за да ги прочетете. Актуализацията не работи, накъсана, залепва, сензорният екран не работи през повечето време. Предишната версия беше много по-добра без зимната страна на играчките.
Играта е интересна, но ще е още по-хубаво, ако има повече промени. Писна ми да гледам все едно и също.
Това е най-лошата игра Не харесвам тази игра и музиката е много лоша музиката звучи като призраци, моля, променете другите начини, че играта е хубава
Готиноооооооооооо
Новата актуализация изобщо не е добра, дори не мога да видя героите, трябва да отидете на карти всеки път, когато вземете идола, това е много обезпокоително
Харесвам тази игра
Temple Run 2 অ্যাকশন fwrj
Харесвам играта, но играта е изостанала и новият дизайн изглежда сякаш ще получите от евтина игра, но харесвам картата на есенната джунгла, доста е готина 🙂
Мн Лошо
Temple Run 2 Märulimängud yfuz
Много е готина, но забива.
Тъпа актуализация. След актуализацията е загубила чувствителност. Докосването за включване не работи както преди, трябва да докоснем двукратно иконата за включване. Shadow walker вече не се обръща или салто. Оформлението е твърде изключено
Най-тъпата игра на света!
😎😎😎
Хубава игра но вече като играеш секи пъти ти става скучно но от една страна е забавна игра
Много кака игра стртно е готина
"Момче", ти май не разбираш от игрите. Игра ли си Minecraft на компютър? Как да се изразя... Има повече възможности от всяка друга игра. Качеството е компенсирано от тези възможности това можеш да си слагаш всякакви текстури и модове, които да ти направят много по реалистично.От 3г. я играя и все още продължавам! Разучи малко играта, не е нужно да коментираш отрицателните си мисли, ще вбесиш много фенове, като мен ;-). А и съм си я закупил, т. е. разполагам с допълнителни неща, като skin, premium...
Играта продължава да се срива сега. Използван да работи добре. Харесвам играта
Много забива.
😾😾😾
Супер и тази игра
Ama mi omruzna kogato q izteglih.... XD
Добавете още реклами, моля
Ne e lo6a igri4data no mi Zambia malko..
Харесайте👍👍👍💝💝💝😜😜😜
Винаги се сривах, играейки на Android 11 с OnePlus 9, моля, актуализирайте игрите си с най-добрите решения След толкова много актуализации на android, приложението ви все още много бъгове с твърде много реклами, всичките ми запазени прогресове са загубени само обратно в първоначалното състояние, няма опции за възстановяване на всичките ми покупки и напредъка на играта. ще деинсталира приложението, ако няма решения от разработчика за отстраняване на тези грешки, все пак ще оцени под 0, ако е възможноВсе още нямате актуализации на игри и подобренията идват само с повече реклами
Много e qka
Nach updaten funktioniert nicht mehr, es ist einfach unfair....
<a href=""></a>
Обожавам храмовото бягане от дете, но малко съм разстроено от храмовото бягане второ. Приложението не обича да реагира много на скачането ми, а също така имам проблем, при който няма да активира способности, когато скоча двойно. Моля, поправете това.Играете от месеци, но не сте събрали нито един артефакт, необходим за отваряне на нови карти. Изпратих съобщение до поддръжката относно проблема и не получих отговор повече от два месеца. Отговорът, който получих, каза да актуализирам приложението. Няма актуализации, за които да съм наясно.
Забавна игра, но сега постоянно се срива и дори няма да се отвори на моя Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Просто се срива и се затваря. И тъй като създателите не са го настроили къде се запазват вашите монети и изумруди, ако деинсталирате и инсталирате отново, приложението вече е безполезно. (Аз съм ниво 15 от няколко години и съм загубил МИЛИОНИ монети и десетки хиляди изумруди при превключване на устройства).
Многое тупа не теглете
Ne e zle
Екстра игра е таси
Много хубава игра. Теглете без да мислите аз самата много се колебах но видях че това е било напразно.Невероятна игра.Теглете без да мислите
Едно нещо е гадно, опитвах се да свържа акаунта си във Facebook, но той просто изчезва и дори не мога да променя името си. Ако ми препоръчате как да го сменя. Аз съм втори в топ бегачите, но ще ме видите като гост.
Искам и ледена част номер3
много е готина
Temple Run 2 Akcija jakq
Хора оправете си бъга, когато си наклоня телефона героят не отива на ляво или на дясно ами си седи в средата. ТЪПООО! НООО играта иначе е супер, но тъпия бъг я обезсмисля!
Не ми се писка! Като гледам e qka
Играта е супер, на мен лично Temple run 2 ми харесва повече от Temple run. Теглете без да мислите.
Новата актуализация е добре, имате шанс да получите всички, но това, което не ми харесва е, че действията в профила на бегача са променени. Също така за Хелоуин оригиналните костюми са променени на тъпи костюми на демони маймуни.
Добра е до някъдеее
оправете играта ne mi q puskka
Играх тази игра много, когато бях по-млад, така че имах много приятни спомени от нея. Сърцераздирателно е да се види, че играта е съсипана от реклами. Също така сандъците бяха наистина страхотни, защото рядко се намираха, сега получавам един след всяко бягане, дори и да не го намерих? Куцо.
Ужасна актуализация, проблемна е и ми отнеха скинове на монети, което беше една от любимите ми функции, преди обичах тази игра, сега е малко гадна, моля, МОЛЯ, поправете я!!!