Post by stabitenimop on Mar 17, 2022 9:24:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Raccoon Bubbles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Raccoon Bubbles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack game (περισσότερο χρυσό) ▞▞▞
▞▞▞ Raccoon Bubbles 2022 version ▞▞▞
Raccoon Bubbles Rompicapi xgks
Raccoon Bubbles Puzles upc
Παίζω 4 πληρώνοντας μόνο υπάρχουν πολύ καλύτερα παιχνίδια για να παίξω αλλού 💩 πρέπει να αναπτύξετε μια ανταμοιβή φέρτε τα δικά σας παιχνίδια
Είναι μια διαφορετική πρόκληση κάθε φορά που με πιάνουν κουράγιο κάθε τόσο μου αρέσει, γίνεται πολύ περίπλοκο μερικές φορές όταν παίζεις πολύ
Κυριολεκτικά υπάρχει μια διαφήμιση..μετά από κάθε φρικτό γύρο. Αυτό είναι πολύ ενοχλητικό και με κάνει να θέλω να το διαγράψω.
Δεν μου άρεσε.
προχωράει πολύ εύκολα. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ!
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι. Πολύ εύκολο, δεν με έκανε να νιώσω χαμένος. ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ είναι ότι υπάρχουν ΜΟΝΟ 200 παιχνίδια να παίξεις.
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και χαριτωμένο, το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει είναι να έχεις ένα διαφημιστικό σε κάθε επίπεδο όταν παίζεις.
είναι διασκεδαστικό αλλά σε πολλές διαφημίσεις
υπέροχο παιχνίδι, αλλά όταν περνάς από πολλά επίπεδα, πέφτει σε 5 ζωές ή αγοράζει ζωές και σταματά να σου δίνει αρκετές μπάλες και δεν σου δίνει αρκετές από τις σωστές έγχρωμες μπάλες, οπότε χρειάζεσαι ηλικίες για να ολοκληρώσεις περισσότερα επίπεδα
Σε πολλές διαφημίσεις μόνο διαφημίσεις και τίποτα άλλο απογοητευμένος πολύ απογοητευμένος - 5 αστέρων.
Φρικτό παιχνίδι! Δεν με αφήνουν να φύγω αφού τελειώσω το επίπεδο και με κάνει να χάσω μια αγάπη παρόλο που έχω 3 αστέρια. Επίσης, έχει κακούς ελέγχους και στόχο. Τρομερό παιχνίδι!
μωρά που γελάνε..χαριτωμένα! 🤗🤗
Λειτουργεί μια χαρά απλά αναρωτιέμαι ποιος δεν θα το βαρεθεί μετά από 5-10 επίπεδα.
Πολύ μικρό. 200 επίπεδα σε λιγότερο από 5 ημέρες. Υπέρβαρος όγκος διαφημίσεων. Αποφεύγω να παίζουν σε λειτουργία αεροπλάνου*
<a href=""></a>
Knees καλύτερα παιχνίδι γραφικών γίνεται βαρετό
Δεν ανοίγει! Προσπάθησα αμέτρητες φορές, είτε δεν ανοίγει είτε κενή οθόνη, απογοητευμένος!
υπέροχο παιχνίδι αλλά φτάνεις στο επίπεδο 71 με 3 μωρά να έχουν μείνει και παγώνει
Το παιχνίδι θα ήταν διασκεδαστικό αν ανταποκρινόταν.. μισώ όταν το αγγίζω και δεν αντιδρά.. τα παιχνίδια φαίνεται ότι θα ήταν πολύ διασκεδαστικό αν λειτουργούσε πραγματικά.. η καθυστέρηση είναι πραγματικά ενοχλητική.. πρόκειται να απεγκαταστήστε το..είναι τόσο προβληματικό..διορθώστε το..!!!
Αυτό είναι ένα αστείο που έπαιξα και έπαιξα αυτό το παιχνίδι κέρδισα 11,5 σε παζλ peices για να κερδίσω το τηλέφωνο και προσγειώθηκα σε ένα κομμάτι παζλ για να κερδίσω και συνεχίζει να λέει συγγνώμη σφάλμα δικτύου δοκιμάστε αργότερα. Το δοκίμασα αργότερα, εξακολουθεί να μην λειτουργεί, και όταν φτάνεις στα 40 δολάρια κάθε φορά που κερδίζεις χρήματα, σου δίνει μόνο μια δεκάρα τη φορά τι αστείο!!!!!!!!
Είναι σαν το χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών, σου φέρνει το ίδιο χρώμα συνέχεια και σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί βάζουν άλλα χρώματα εκεί γιατί δεν φαίνονται και καταλήγεις χωρίς μπάλες. Τόσο ενοχλητικό, μην το παίζεις αν τρελαίνεσαι εύκολα
Δεν είναι η καλύτερα σχεδιασμένη εφαρμογή. Δεν έχει εύκολο τρόπο να σταματήσει το κάπνισμα, δεν έχει μια ιστορία, δεν έχει καθοδήγηση για το πώς λειτουργούν τα ενισχυτικά ή τι κάνουν. Αυτό φαίνεται σαν να κυκλοφόρησε πολύ νωρίς στην ανάπτυξη.
Πάρα πολλές ΑΠΑΡΑΒΛΗΤΕΣ Διαφημίσεις!!
καλό για τον συντονισμό των ματιών με τα χέρια, αλλά ΟΛΑ αυτά τα παιχνίδια έχουν πάρα πολλές διακοπές! Αυτό τουλάχιστον μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα ριχτάρια από την παρακολούθηση μιας διαφήμισης, αλλά πρέπει να παρακολουθήσετε τυχαίες αναδυόμενες διαφημίσεις.
Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό παιχνίδι που πρέπει να παίξουν όλοι. Τα χρώματα είναι φωτεινά γραφικά 👍
Χρειάζεται καλύτερα γραφικά
Αγαπήστε το παιχνίδι. Αλλά το παιχνίδι παγώνει πολύ και είναι πραγματικά ενοχλητικό
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά δεν θα προχωρήσω στο επόμενο επίπεδο πρέπει να κλείσω ξανά
Είναι ένα καλό παιχνίδι
Το κακό παγώνει μετά από κάθε διαφήμιση
Μου άρεσε να παίζω αυτό το παιχνίδι τα τελευταία χρόνια και τώρα έχω ολοκληρώσει και τα 200 επίπεδα. Θα υπήρχαν άλλα επίπεδα αν υπάρξει επόμενη ενημέρωση;
Είναι ένα παιδικό παιχνίδι
Raccoon Bubbles پزل jozl
Το επίπεδο 100 ολοκληρώθηκε. Το τέλος. Δρόμος για πολλές διαφημίσεις. ώρα για διαγραφή. κατά τα άλλα διασκεδαστικό παιχνίδι.
Raccoon Bubbles Łamigłówki wfo
Διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά πηγαίνει μόνο στο επίπεδο 200
Αξιοπρεπές παιχνίδι, αλλά χρειάζεται κάποιες αλλαγές. Η εναλλαγή μπάλας είναι υποτονική και χτυπάτε ή χάνετε. Εγκατέστησα, έπαιξα, απεγκατέστησα. Ευχαριστώ.
Μετά την εγκατάσταση, δεν μπόρεσα ποτέ να ανοίξω την εφαρμογή στο επίπεδο 1. Το παιχνίδι θα κολλούσε και θα επέστρεφε στην ανοιχτή οθόνη της εφαρμογής. Προσπάθησα να απεγκαταστήσω και να επανεγκαταστήσω πολλές φορές χωρίς τύχη.
Διασκεδαστικό παιχνίδι εύχομαι να υπήρχαν περισσότερα από τα 200 επίπεδα!
Δεν θα πυροβολούσε τις φυσαλίδες όσες φορές κι αν πάτησα το κουμπί δεν λειτούργησε κακό παιχνίδι. Δεν θα του έδινα ένα αστέρι. Θα ήταν διασκεδαστικό αν λειτουργούσε
πολύ ωραίο παιχνίδι.. μου αρέσουν τα γραφικά.
Απολαύστε πραγματικά να λαμβάνετε πραγματικές ανταμοιβές,!!!
Σχεδόν γελοία εύκολο, αλλά ένας αξιοπρεπής χρόνος δολοφόνος όταν. Βαριέσαι
Απολαμβάνω τις φυσαλίδες του ρακούν και συνδέεται με το παιχνίδι που μου δίνει πόντους, ώστε να μπορώ να πάρω πίσω χρήματα
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ εκπαιδευτικό και λειτουργεί με τον εγκέφαλό σας. Απλώς μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι είναι τρομερό οι διαφημίσεις να συχνάζουν, οι λήψεις φαίνονται εύκολες. Αν χάσετε δείτε περισσότερες διαφημίσεις. Όταν το επίπεδο εκκαθαριστεί, οι πόντοι είναι λιγότεροι αντί για υψηλότεροι. Όσες περισσότερες φορές παρακολουθείτε μια διαφήμιση τόσο υψηλότερη είναι η βαθμολογία σας, όχι λιγότερο.
Δεν πληρώνει. Είναι ένα σχίσιμο. Υποτίθεται ότι πληρώνετε όταν φτάσετε στα 150,00 $. Έφτασα τα 149,92 $ και σταμάτησε να με αφήνει να κερδίσω περισσότερα χρήματα. Είναι ριποφ.!